2007. október 26., péntek

Australian International Motor Show 2007

Nehéz lesz bármit is írni ehhez a témához, hiszen a képek magukért beszélnek. Talán csak annyit fűznék hozzá, újfent bebizonyosodott, hogy ez a világ vége. Alig volt egy-két concept car, sok újdonságot nem láttunk. A legtöbb autógyár képviseltette magát, de az az érzésem, hogy a "bennszülötteket" csak a Holden érdekelte, mert ott volt a legtöbb Ute. Ez a Utility vehicle rövidítése, és sokak szerint egy igazi ausztrál ilyet vezet. Ahogy majd a fotón is látszik, a fiatalok is ezt a modellt tuningolják, "szépítik" maguknak. Csak tudnám, ők mit szállítanak a platón? Szerintem nevetséges, fantáziátlan és rém paraszt. Azért az Evo X-ért, a Saab Turbo X-ért, a BMW X6-ért és az új Maserati-ért mindenképp érdemes volt ellátogatni a Darling Harbour-ba.

Hyundai Veloster
Meglepően nagyot alkottak Namyang-ban, Dél-Koreában Hyundai-éknál. Az elsőkerék-meghajtású gépet egy kétliteres, négyhengeres motor hajtja. Ha ez nem lenne elég csábító a fiataloknak, a műszerfalba iPod dokkot szereltek.





Mitsubishi Evo X





Maserati GranTurismo




















Ez az igazi Force Feedback. Egy F1 szimulátor.

1 megjegyzés:

Sam. Joe írta...

Azért annak örülök, hogy a Lancernek autó formája maradt! Az új Subaru meg simán elmenne Daewoo-nak. Iszonyat el**szták! Köpj le, de a Holden a maga redneckségében - mert vitán felül az - nekem tetszik. Monjuk itthon bizonyosan nem vesznék el vele a márkatársak szürke tengerében! 8-) Csak a kormány van benne rossz oldalon. 8-) Köszi a képekért, élmény volt!